joi, 23 iunie 2011

Juriul de la X Factor


Odata cu auditiile de la Bucuresti, prima etapa a concursului X Factor s-a incheiat. Concurentii, dar si telespectatorii, au putut face cunostinta cu membrii juriului: Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sana.

Adrian Sana si Mihai Morar in cadrul unei emisiuni de la Antena 1 au enumerat care sunt criteriile pe baza carora se va face evaluarea candidatilor, iar capacitatea de a imita un artist cunoscut nu se regaseste printre acestea: „Noi nu cautam pe cineva care sa semene cu altcineva cunoscut. Nu cautam un talent, o voce care sa semene cu Beyonce pe scena" a declarat componentul trupei Akcent. Acesta a fost completat de Mihai Morar, care a spus ca primeste la radio foarte multe piese, unele ale unor cantareti consacrati, care se incadreaza in „genul Inna", bruneta stabilind un adevarat trend in industria muzicala autohtona (in cazul vestimentatiei, Lady Gaga este cea care da ora exacta). Realizatorul emisiunii Rai da Buni a declarat ca asemenea creatii nu vor avea sorti de izbanda nici in cadrul concursului X Factor si nici in alte contexte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna! am adaugat blogul tau. al meu e http://alexgrig.blogspot.com

Calafat Live spunea...

Salutare ! Vezi că am pus adresa ta pe ambele bloguri care le am. Pune şi tu adresele mele : http://www.calafatlive.blogspot.com - http://www.jurnalulcalafetean.blogspot.com

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes