marți, 6 septembrie 2011

Inaugurarea Nationala Arena

Am ajuns si la ziua cea mare si anume inaugurarea stadionului national adica National Arena. E ciudat ca se face marti, eu unul sunt superstitios la chestia asta. In fine revenind la stadion sa spunem ca acesta are probleme cu gazonul care nu a a avut timp sa se prinda. Ce faceam daca acum cateva saptamana sin urma Romania ar fi trebuit sa joace cu Argentina? Chiar sunt curios caci Primaria capitalei a dat un comunicat unde spune ca din cauza conditiilor meteo nu s-a prins iarba.
O alta faza pe care o tot aduc in discutie e faptul ca acest gazon a fost pus de firma lui Oprisan care a mai facut varza un stadion pe care a jucat nationala.
Revenind pe plaiurile mioritice e de remarcat ca suntem in pauza in liga 1 si doar in liga 2 se disputa meciuri. Iata si rezultatele din ultima etapa, cea in care ACSM Iasi a castigat acasa in meciul jucat cu Buzaul.

Politehnica Iasi - Gloria Buzău 1-0
Victoria Brăneşti - CF Brăila 3-0
FC Botoşani - Săgeata Năvodari 2-0
Astra II Giurgiu - Dunărea Galaţi 3-1
CS Otopeni - Farul Constanţa 4-2
Viitorul Constanţa - Dinamo II 5-1
FCM Bacău - Delta Tulcea 1-2
Callatis Mangalia - FC Snagov 3-0



1 comentarii:

Dena spunea...

Buna ziua, ati lasat un comentariu la mine pe blog, referitor la un 3 way link-exchange. Eu am pus link catre http://iasi365.com la parteneri su titlu Iasi.
Pentru mine puteti pune titlu "Retete gustoase".

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes