vineri, 29 iunie 2012

Expozitie - „Universitatea din Iasi si Copoul în imagini de arhiva (secolul XIX – prima jumatate a secolului XX)” 22 iunie -29 noiembrie

Vineri, 22 iunie, de la ora 18.00, la Mansarda Muzeului UniversitatiiAlexandru Ioan Cuza” din Iasi, situat pe Str. Titu Maiorescu nr. 12, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie „Universitatea din Iasi si Copoul în imagini de arhiva (secolul XIX – prima jumatate a secolului XX)”. Expozitia va fi deschisa pentru public în perioada 22 iunie - 29 noiembrie. Intrarea este libera.

Evenimentul este organizat de catre Muzeul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi în colaborare cu Arhivele Nationale ale Romaniei, cu ajutorul unei echipe compusa din Cristian Zaharia (documentare arhivistica), Iulian-Constantin Copacel (conceptie artistica si realizare grafica), Gheorghe Colbu (conceptie si amenajare a spatiului), Mihai Pricopoaia (asistenta tehnica), care a lucrat sub coordonarea domnului conf. univ. dr. Bogdan-Petru Maleon, directorul Muzeului Universitatii, si Florin Cantec, director la Arhivele Nationale Iasi.








Vineri, 22 iunie, de la ora 18.00, la Mansarda Muzeului UniversitaţiiAlexandru Ioan Cuza” din Iasi, situat pe Str. Titu Maiorescu nr. 12, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Universitatea din Iasi si Copoul în imagini de arhiva (secolul XIX – prima jumatate a secolului XX)”. Expoziţia va fi deschisa pentru public în perioada 22 iunie - 29 noiembrie. Intrarea este libera.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes