miercuri, 13 iulie 2011

Elena Pruteanu – Samburic -„Ritmurile vietii” 8-30 iulie 2011

Galeriile de Arta „Ion Neagoe” – C.C.D. Iasi gazduiesc expoziţia de pictura „Ritmurile vietii” in perioada 8 – 30 iulie 2011.
Evenimentul expozitional propune o selectie salutara de lucrari semnate artista Elena Pruteanu – Samburic din Republica Moldova.
Absolventa a sectiei de Arta Decorativa - promotia 1993, din cadrul Institutului de Stat al Artelor Chisinau, Elena Pruteanu – Samburic se numara printre cei mai cunoscuti si talentati artisti basarabeni cu un palmares expozitional impresionant.




Lucrarile propuse de artista in cadrul expozitiei personale sunt dimensionate de rafinament si eleganta, exercitiul vizual fiind  particularizat de combinarea extraordinara a culorilor si a tehnicilor experimentale proprii. Universul viu al  creatiei artistei deschid noi orizonturi consumatorilor de arta.
Expozitia este desfasurata in cadrul proiectului international „Arta fara frontiere” si este organizat de Casa Corpului Didactic Iasi in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din România – Filiala Iasi, Uniunea Artistilor Plastici din Republica Moldova, Universitatea Pedagogica de Stat „Ion Creanga” Chisinau – Facultatea de Arte Plastice si Design si Ambasada României din Republica Moldova.
Expozitia va fi vernisata pe data de 8 iulie 2011- orele 14. 00 de presedintele Uniunii Artistilor Plastici din România - Filiala Iasi, profesor univ. dr. Constantin Tofan, lector univ. dr. Horia Costin Chiriac si prof. dr. Teodor Hasegan.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Ok cu link exchange.
nume -> Scoala Generala Seitin
link -> http://scoala.seitin.ro

AndreeaGogu spunea...

Salut!

Sunt interesata de link exchange-ul de care ai pomenit. Am adaugat deja in blogroll-ul meu adresa indicata de tine. Mai jos iti scriu datele mele.

Nume: Andreea Gogu Photography
Link: http://andreeagogu.blogspot.com

valiotronic spunea...

de regula nu prea accept schimburile decât dacă se încadrează în tematica blogului(cultura, muzica și IT), dar îmi place site-ul asa ca l-am adăugat depinde doar de frecventa feed-ului din site ca sa apară în primele 5...se poate vedea totuși la apăsarea butonului "afișează tot"...mai mult am adăugat o fereastra pe http://sites.google.com/site/valiowebspace/zona-city din care oricine poate lua widgetul ... la schimb ma interesează mai degrabă promovarea http://www.calcnet.ro/... e încă în construcție dar în curând va fi funcțional.... chiar și pentru Iași ...cu respect Vali

Cristi Davidovici spunea...

Mersi de oferta, dar nu sunt interesat. Imi pare rau.

octa26 spunea...

salut,am pus link in blogroll-ul meu, daca poti sa pui si tu link http://octa26.blogspot.com/ cu denumirea OCTA26 ,sau daca ai loc poti sa imi pui si banner-ul ,

Anonim spunea...

salut am pus link-ul catre site-ul tau pe blogul meu , te rog sa imi pui si tu un link catre http://florin86.wordpress.com/ cu numele de bogdan86, o zi cat mai buna

Maria Tomoiaga spunea...

Buna. Am afisat link-ul catre site, pe blog. Tu poti pune http://mariatomoiaga.blogspot.com/ , cu numele de Maria Tomoiaga
Multumesc.
O zi frumoasa.

Sensless spunea...

Buna, am pus link-ul in blogroll.

Link-ul meu : www.senslessangle.blogspot.com
Numele : Little angel

Merci!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes