luni, 25 iulie 2011

Liga 1 etapa 1

A inceput liga 1 sau mai bine spus liga lui Mitica, o liga care anul acesta va fi mia saraca in privinta suporterilor caci iata Craiova a fost dezafiliata iar Poli Timisoara retrogradata. Intr-un  anume fel s-s facut liniste in liga1  caci si Mititelu si Iancu erau slobozi la gura si faceam o gramada de scandal. Acum a mai ramas doar Gigi Becali insa acesta parca e mai temperat decat cei doi. Oricum e pacat pentru ca cele doua echipe aveau o multime de suporteri iar Craiova a facut istorie in cupele europene fiind prima echipa din Romania calificata in semifinalele unei cupe europene.


Dar sa revin la liga 1 unde Rapid a castigat in fata celor de la FC Vaslui cu 3-0 creind iar insomnii patronului de la Vaslui. Ca de obicei Porumboiu a dat vina iar pe arbitrii. Daca si cadn pierzi cu 3-0 dai vina e arbitrii e jenant. Jucatorii aia care nu au jucat nimic presupun ca nu au nicio vina.
Dinamo a castigat cu 1-0 si anul acesta vad ca tace si face. S-ar putea sa fie anul lui Dinamo. CFR Cluj a castigat cu 2-0 iar u Cluj cu 1-0. Cele doua echipe din Cluj au niste loturi destul de puternice care vor avea un cuvant greu de spus in liga 1. Steaua a comis-o urat terminand la egalitate 1-1 meicul cu Sibiul., o echipa care era cat pe ce sa fie desfiintata iar acum joaca in prima liga.
Luni doua meciuri care nu merita sa fie mentionate caci sunt echipe mediocre si cu joc mediocru. Iar in ultima partica Otelul Galati conduce la pauza cu 1-0, insa are un jucator eliminat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes