vineri, 8 iulie 2011

Campionatul de Streetball 16-17 iulie

Campionatul de Streetball

16–17 iulie 2011 - Centrul Comercial Felicia Iasi


În perioada 16–17 iulie Centrul Comercial Felicia invită toate persoanele pasionate de sport la editia a doua a campionatului de Streetball, sustinută de Intersport, Champion si Killtec!
Toti cei pasionati de baschet sunt asteptati să participe la competitia ce se va desfăsura pe parcursul unui weekend în parcarea Centrului Comercial Felicia. Prima zi de desfăsurare a meciurilor va fi cea de 16 iulie iar acordarea premiilor va avea loc la sfârsitul zilei de 17. Ora de începere si durata vor fi stabilite în functie de numărul de echipe înscrise si vor fi comunicate ulterior.

Premiile competitiei:

- vouchere de 100 si 50 lei la Intersport;
- mingi de baschet si accesorii marca Intersport;
- tricouri din colectia NBA oferite de Champion;
- tricouri marca Killtec.
De asemenea, vom mai oferi si premii speciale pentru cei care se remarcă de-a lungul competitiei, dar si pentru cea mai gălăgioasă galerie.

Cum să-ti înscrii echipa

Pentru a participa la campionat, unul dintre membrii echipei trebuie să aibă un card CROMATIC. Dacă nu ai deja unul, poti aplica online pentru el.
Vino la centrul Infomatic cu cardul tău CROMATIC, împreună cu ceilalti trei membri ai echipei, completează formularul de înscriere, declaratia pe propria răspundere si foaia de arbitraj si sunteti înscrisi în competitie!
Înscrierile se fac până în data de 14 iulie, ora 21.00.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes